miercuri, 5 martie 2014

Safari Heat



Safari Heat
Safari Heat slot online - acesta este un slot Novomatic colorat, care vă va duce la locurile pitoresti, unde puteti gasi o multime de animale sălbatice: lei, zebre, elefanti si etc Acest Gaminator este un foarte ușor ca o placinta. Aceasta este o rolă 5 și 15 linii slot machine.

Înainte de a începe, ar trebui să decidă cu privire la pariuri pe linie. Dacă doriți să schimbați pariul, apăsați pe "Bet One". Este posibil de a paria în de la 1 la 100 de credite. Dar dacă preferați pariu maxim, aveți posibilitatea să apăsați "Bet Max". Este necesar să se arate că numărul de linii activate nu numai că mărește pariul, dar, de asemenea, șansa de a câștiga.
Mai întâi de toate, ar trebui să apăsați "Start" sau "Start Automatic". Chestia e că "Start Automatic" este facut pentru acei oameni care nu vreau sa apasati "Start" de fiecare dată înainte de joc. Pentru a opri joc automată trebuie să apăsați "Automatic Start" una mai mult timp. Pentru a vedea combinațiile câștigătoare trebuie să apăsați "Info".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.