miercuri, 5 martie 2014

Sizzling Hot





Sizzling HotSizzling Hot - De lucru toată ziua nu vrea să se încheie, și a căzut pe oboseala greutate de plumb? Suficient pentru a lucra! Cu atât mai mult, deoarece, după cum știm, toți banii încă nu castigati, dar victoria - bine! Într-adevăr, în gaminatore Sizzling Hot este posibil nu doar distractiv să se relaxeze, dar obtinerea de sume impresionante jucăuș!

Slot machine va permite sa pariezi bani sau jetoane virtuale (în cazul de jocuri gratuite), și cinci din cei nouă role și linii pur și simplu nu ne va da drumul fără câștigător, pentru că se adaugă plățile pe linii active!

Eleganță și simplitate a interfeței Sizzling Hot, combinând personajele clasice și sloturi video originale simboluri de fructe ne permit să se scufunde în atmosfera răcoritoare vacanță de vară. Și rachiuri de fructe asortate si buna dispozitie.

Locul dvs. pariu și învârtiți rolele să se bucure de lamaie citrice și portocaliu (200 de monede), încercați să strugurii suculente și pepene verde rece (500 de piese), o senzație plăcută în vișine gura (200 de monede) si dulceata de prune tartă (200 de monede).

Și dacă la tobe va fi de trei sau mai multe imagini de stele de aur, premiul va crește doi la cincizeci de ori! În această stea, ca gaminatora scatter Sizzling Hot, pot fi amplasate pe orice sloturi.

Înveselit cocktail de fructe, este timpul pentru a începe să joci pentru mize mari. Acest lucru ne va ajuta șapte imagini, oferind cele mai impresionante slot machine de plată a compensațiilor. Trei dintre aceste personaje ne vor îmbogăți de 100 de monede, și o jumătate de duzină - de 5000 de monede!

Dacă doriți pentru a crește cantitatea câștigat, tu ar trebui să participe în joc risc, activ după fiecare rotație a câștigat. Necesitatea de a ghici ce culoare ar fi harta, culcat cu fața în jos, alegând de cele două disponibile. Răspunsul corect este de a dubla suma castigata, greșit - priva ne câștiga.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.