vineri, 29 august 2014

BLOOD SUCKERS



BLOOD SUCKERS
BLOOD SUCKERS - temă pe după popularul "Twilight" saga a fost o întreagă armată de fani. Aceasta companie Net Entertainment, care dezvolta software-ul de jocuri de noroc pentru cazinouri online, a decis să nu stea departe de tendința generală și a lansat un slot machine interesant cu difuzorul numit vampiri (lipitori). Desigur, eroii filmului "Twilight", în care jucătorii de slot nu pot fi îndeplinite (deși, dacă acesta a fost implicat în dezvoltarea companiei Playtech, un mare fan de urs din lume de cazinouri online tot felul de filme de succes de la Hollywood, care ar fi perfect posibil). Dar, în utilizatorii de fraieri mașină de jocuri de sange de așteptare gameplay neobișnuit, câștiga un joc bonus și rotiri gratuite, câștigul maxim în cursul căreia este o sumă rotundă de 50730 de euro. Și, desigur, un avantaj important al fantei - modul demo: într-o mașină de jocuri vampiri (lipitori), poți să te joci on-line, gratuit și fără înregistrare, să se familiarizeze cu toate caracteristicile de jocuri de noroc interesant.
Parametrii de bază nu sunt două, ca în majoritatea aparate de joc și trei. În primul rând, este, desigur, numărul de linii: Vampirii slot machine are 5 role și 25 de linii de câștig, astfel încât să puteți în orice nu neagă și de a folosi în jocul de douăzeci și cinci de linii posibile - sau orice alt număr din ei. Reține că liniile mai activi, cu atât mai mare șansa de a face o combinație câștigătoare pe cel puțin unul dintre ei - dar, pe de altă parte, costul crește de spin. Prin urmare, numărul optim de linii trebuie selectați utilizatorul.

Al doilea parametru este familiar pentru fiecare jucător - acest pariu. Nu contează dacă ați folosit ocazia de a juca slot machines gratis sau Vampirii au ales să joace pentru bani reali - ratele sunt calculate în același mod, în euro, mai degrabă decât în ​​credite virtuale. Desigur, într-un modul de joc liber în Blood Suckers chiar cea mai mare suma castigata de euro nu va fi niciodată în contul dvs. real, - pe acest scor este mai bine să nu avem iluzii.

Și, în sfârșit, al treilea lucru pe care ar trebui să acorde atenție - aceasta este așa-numita "nivelul ratelor." Pentru fiecare linie poate fi una, două, trei sau patru rate, dimensiunea crește de plăți a, respectiv - ca, într-adevăr, și costul total pe rotire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.